Free counter and web stats

Saturday, October 23, 2010

Yeay da dapat hadiah!!!

Balik je dari kenduri kawen tadi, aku rasa excited bila tengok ade parcel atas meja dengan nama 'cahaya cleoputri' tertera kat atasnya.

Wohooo! Hooray!!! Hadiah da sampai!!!!

Cepat btol cik Sueann postkan hadiah ni. Tak macam aku mase buat contest dulu. Hehe.

Beg kecik yang bole dijadikan beg mekap.
Bersama ngan 1 lagi beg kecik bole buat simpan duit syiling.
Sukeee~ Riben tu pon comeyy.

Earring bunga ros. Tomei lagi taww.
Ingatkan nak pose ngengade sambil pakai subang ni, tapi...malu ah.

Keychain yang sungguh menarik. I loikeee the rose.
Best gile dapat hadiah manyak!

Time kasih bebanyak kat cik Sueann sebab tergerak hati untuk pilih cleoputri sebagai pemenang. Sangat gembira dan bertuah rasanya diri ini. Weee~

Dan terima kasih juga sebab anjurkan contest yang simple camni. Len kali buat la lagi ye.

p/s: Kalo korang nak tau, ni la first time aku join contest giveaway. Jeles kan? Haha.

4 comments:

  1. tak jeles.... tak, tak jeles..... langsung tak jeles.... (ok, aku tipu)

    ReplyDelete
  2. huahuahua...nx time nk upload gamba posing ngan beg baru tu plak la. :D

    ReplyDelete
  3. tenkiu sbb sudi posing ngan brg2 sy hehe..sib baik selamat sampai in one piece. risau jugak takut kener keganasan umah tangga oleh posmen2 tuh..

    ReplyDelete
  4. hehe..ye sumenye selamat sampai, Alhamdulillah. rasanya posmen tu blom kawen lagi la. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails