Free counter and web stats

Sunday, February 5, 2012

Hurt

Ok. Rasa sayu itu datang lagi. Memang sungguh celaka dan tak best bila perasaan itu datang tetiba. Arghh!!!

Actually, what hurts the most?
a. When you like someone but that someone doesn't like you as much as you do.
b. When you wake up alone in the morning and suddenly feel the emptiness in your life.
c. When it's only 5th of the month and you just left RM50 in your account.

Sungguh tak best kan?
Rasa macam putus cinta pon ade jugak.
Oh I hate this feeling!!!

Bila tengah frust bercinta, dan dan plak rasa semua lagu sedih tu ade kene mengena dengan hidup kita.
Dan dan plak rasa nak nyanyi semua lagu tu dan tujukan pada si dia.

Apakata kita vote lagu mane yang paling syahdu untuk dilayan time rasa sedih sayu pilu ni.

Antara...Someone Like You - Adele



Atau...Jar of Hearts - Christina Perri



Kalau lagu versi bahasa melayu pulak?

Antara....Bila Cinta - Lagenda Budak Setan



Atau...Lara Lagi - Adira



Sob sob sob~ Memang banyak lagi lagu-lagu yang syahdu.
Layankan jela bila perasaan sedih tu datang. Bukannya selalu pon..Huhuhuu~

1 comment:

Related Posts with Thumbnails