Free counter and web stats

Monday, August 16, 2010

Jeng jeng jeng!! Pemenangnya adalah...

Mula-mula sekali, cik cleoputri nak menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf sebab lambat buat pengumuman ni. Alaa maafkan la, kan tak lama lagi nak raya. Ehee.

Memang la tak patut mungkir janji, tapi jujurnya agak sibuk beberapa minggu ni. Lagipon tak sangka ramai betul yang join, semuanya ade 39 penyertaan. Ramai kan? Tu yang tak cukup masa sebab kena teliti satu persatu sampai mata naik juling, pale pon sikit pening. Huhu.

Sepatutnya hanya 3 orang peserta yang perlu dipilih, tapi memandangkan semua penyertaan sangat bagus dan menarik sehingga membuatkan para juri dilanda dilema, maka ditambahkan lagi 3 orang pemenang. Jadi jumlah kesemuanya adalah 6 orang. Best tak? Tepuk tepuk!!!

Sebelum itu, saya nak mintak maaf banyak-banyak juga kepada yang tidak dipilih. Bukannya nama blog korang tak best, cuma saya tak mampu la nak bagi semuanya menang. Yang penting, korang sume memang tip top!

Ok. Sekarang masanya sudah tiba.
Pengumuman!!

Maka dengan ini secara rasminya, cik cleoputri mengumumkan 6 orang peserta yang berjaya menambat hati para juri adalah....drum roll plsss!! Trootototoroottt! (aik bunyik terompet pulak.)

- anissensuous
- apexto
- bungacokelat
- mamakerry
- mashilala
- tiefazatie

Tahniah! Tahniahh!!!

Para pemenang dikehendaki menghantar alamat surat menyurat korang ke cleoputri@gmail.com. Dan hadiah akan dihantar sebelum raya ok. InsyaAllah :)

Kepada semua peserta yang telah sudi menyertai peraduan ini, saya ucapkan ribuan terima kasih diatas sokongan anda. Saya sangat-sangat gembira, berterima kasih dan harapkan korang akan sentiasa 'keep in touch' dengan cleoputri.

xoxo
'Light Up Your Life'

10 comments:

  1. caner i bley tak menang nie....???? he he.... nanti buat laie ek!!! pastu bagi saya menang ek!!! bagi hadiah lagi best dari yang nie ek!!! he he......

    congrats to all winners!!!! kenal tiefazati jer... yang lain kena terjah jugak nie!!!

    ReplyDelete
  2. alhamdullilah..rezeki demam masa ramadhan..tq so much dear..ifa will email u asap..salam ramadhan..=)

    ReplyDelete
  3. wah bestnya mamakerry terpilih antara 3 org pemenang yg ditambah..

    nnti me emailkan detail n wat n3 sekali ye cleoputri..TQ..TQ..TQ..hehehe..

    ReplyDelete
  4. weee..terima kasih banyak-banyak :) first time tau masuk contest yang macam ni, lepas tu dapat jadi salah seorang dari pemenangnya..hepi sangat-sangat :) nanti anis hantarkan alamat ke email cik cleoputri ye. salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. terima kasih bnyk2.. saya slh seorg pemenang :)
    Saya dah email details.. tenkiuuuu :)

    p/s: saya ada buat entry di sini http://bungacokelat.blogspot.com/2010/08/alhamdulillah-rejeki-lagi.html

    ReplyDelete
  6. tahniah2 sume,,mgkin bkn rezeki sy..well,,thanx to cik cleoputri for this contest..salam ramadhan sume,,;)to anis,,congratz..:)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.... happy nyee... first time menang contest! thanks cik cleoputri!

    ReplyDelete
  8. thanx cik cleoputri.....first time menang contest nih!!hepi Ramadhan Kareem~ nanti saya anta details....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails