Free counter and web stats

Sunday, August 8, 2010

Contest tutup suda. Tepuk tangan!!

Tettt!!!
Masa sudah tamat. Sila berhenti menulis dan letakkan pen anda di atas meja. Hee~

Ok, tarikh tutup untuk contest 'Ada Apa Dengan Nama' sudahpon berakhir.
Kepada peserta-peserta yang mengambil bahagian, ribuan terima kasih diucapkan. Semua borang peraduan yang diterima akan diteliti oleh juri profesional dan juri jemputan dengan penuh dedikasi. Dan keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya pada 15hb Ogos, pkol 12 malam.

Serius, memang tak sangka ramai jugak blogger yang sudi join. Sangat seronok, terharu dan berbesar lubang hidung hati. Komfem pening kepala nak pilih sapa pemenangnye. Duhh~

FYI, semua entry sudahpon saya baca. Cuma ada beberapa entry yang belum saya tinggalkan komen. Tapi takpe, mulai saat ini saya akan melakukan penerjahan semula. Jadi bile korang da nampak ade komen ditinggalkan beserta 'makluman', maka maknaya dah complete la tu. Kalau sehingga esok, masih takde komen dari cik cleoputri, sila la angkat tangan dan bawakan isu itu ke muka surat 'komen' (click 'Love Notes by Lovable Lover) di bawah post ini.

Ok, harap semua peserta bersabar dan berdoa banyak-banyak agar tidak terkeluar pada minggu hadapan. Hehe.
Tenkiu Tenkiu! Korang semua sangat sporting dan best!
;)

11 comments:

  1. saya punye blom di komen oleh cleoputri lagi. hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe,,thanx ya..organize this contest..
    sukee~~~ hehe,,
    ;)

    ReplyDelete
  3. @masturah idrus, insyaAllah. baca doa byk2 ye. hehe.

    @mama zharfan, tq so much. memang sume judge tengah pening ni. hee~

    @tiefazatie, insyaAllah..kalo da rezeki, tak kemana :)

    @Farah Farhana, sama2. saya pon sgt sukerr :D tak sangka ramai blogger yg supportive mcm u all :)

    ReplyDelete
  4. alamak napa dah tutup xsempat ke nak oter .. kelupaan (im disqualified):(

    ReplyDelete
  5. x sabar nak tahu sape menang!hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails