Free counter and web stats

Tuesday, July 13, 2010

Ape ni?

Rasa macam ada banyak sangat cerita nak tulis, tapi semuanya hanya terbengkalai.

Hari ini.

Nak cerita pasal Sotong Paul, semua orang dah tau. Lagipun tak releven lagi, yela World Cup kan da abes. Si Paul pon da dihantar berehat. Lepas ni kurang gelama la dia ye.
Tapi ada satu perkara yang aku musykil pasal Paul ni. Setiap kali buat pilihan, aku tengok dia mesti pilih bendera yang sebelah kanan. *???*

Kalo nak cerita pasal kes kena kejar anjing pagi tadi, tak berapa sensasi pulak. Lain la kalau tangan atau kaki dah hilang sebelah.

Bila time-time mengadap pc camni, time tu la idea selalu tak mari. Bila tengah guling-guling nak tido, macam-macam bende pulak keluar dalam otak mintak ditaip.

Sebelum lebih banyak merapu, lebih baik fullstop.

2 comments:

Related Posts with Thumbnails