Free counter and web stats

Sunday, July 25, 2010

Camane nak letak 'Reply to Comment' link ni??

OK, i really need help.

Dah puas google, dah puas cuba semua code yg aku jumpa, dah sampai naik lenguh tangan, tapi masih tak berjaya jugak.
Mulanya aku nak mintak tolong kawan-kawan kat Geng Blogger je, tapi tak tau kenapa bila dah post kat forum, topik ni still not appear. Dekat 10 kali cuba, tak bole jugak. Aku dah tensen tahap gaban nih!

Jadi boleh tak anda semua wahai blogger yang budiman, tolong bagitau tuan hamba camane nak letak link 'Reply to Comment' ni kat setiap komen yg visitor tinggalkan?

Aku tau ramai blogger yg dah ada option ni kat blog diorang, so pleasee la share ye.
Thank you so much!
:)

4 comments:

  1. dear, sila jengah blog ini ;

    http://maribinablog.blogspot.com/2010/05/cara-pasang-fungsi-reply-to-comment.html

    semoga berhasil!.
    :D

    ENTRY BARU ; Salah Ke Hantar Ibu Bapa Ke Rumah Orang2 Tua?.

    ReplyDelete
  2. haha,memg confirm kamu akan jumpa blog indon saja kan?

    G kat disini untuk reply coment

    Last post: teknik delete title blog

    ReplyDelete
  3. Dear annadzirah,
    dah cuba, tapi xtau nape still tak bole jugak.
    tadi pon dah cuba trick dari thisischen tu, tapi sama jugak link tu still tak kuar. huu~ tensen dah.

    anyway, thx so much ye :)

    ReplyDelete
  4. ikram, same je la..tetap tak bole.
    mungkin ada coding kat template ni yg membuatkan code tu tak compatible.
    :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails